Magamról

Dr. Gábriel Márta – Győri fül-orr-gégész

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, majd a Petz A. Megyei Oktató Kórház győri Fül-orr-gégészeti Osztályán kezdtem dolgozni. Több, mint három évtizede dolgozom a szakmában, a Csecsemő- es Gyermek Osztály Gyermekfülészeti részlegének vezető főorvosa vagyok.

  • 1989-ban szakvizsgáztam fül-orr-gégegyógyászatból, majd
  • 1992-ben Csecsemő -és gyermek fül-orr-gége szakon tettem vizsgát.

A 90-es évek óta Magyarországon is megjelentek az alternatív gyógyítási metódusok. Az akadémikus orvoslás mellett ezen terápiás lehetőségeknek is fontos szerepet tulajdonítok, ezért az alábbi képzéseken vettem részt, és vizsgákat tettem.

  • 1997. Magyar Biorezonancia Társaság  tanfolyama
  • 1988. Természetgyógyászati ismeretek
  • 1999. Voll -féle elektroakupunktura elméleti és gyakorlati alapjai
  • 2001. Lasergyógyszat Ecto Derma Polyklinika
Az elmult két évtizedben a Petz A. Kórház győri Fül-orr-gége Gyermekfülészeti részlegen dolgoztam, nagy tapasztalatra tettem szert a gyermekkori felső légutak megbetegedéseinek gyógyításában.
Fontos területe szakmámnak a halláscsökkenés korai felismerése, lehetőséget teremteni arra, hogy a felnőttkorra ép halló, a társadalomba jól beilleszkedni tudó gyermekek nőjenek fel.
Célom, hogy a gyermekek gyógyítása mellett a fiatal szülőknek is segítséget nyújtsak a bölcsödés, óvodáskori nehéz időszakban .
Igyekszem a gyógyításban ötvözni a természet adta szereket a gyógyszeres terápiával.
Érdeklődésem a napjainkban nagyon elterjedt allergiás megbetegedések iránt vezetett számos továbbképzésre, s lépést tartok a modern vizsgálóeljárásokkal és terápiával.

A győri fül-orr-gégészeti magánrendelésemen ugyanazzal a tudással és odafigyeléssel dolgozom, mint a kórházban, de olykor több idő adódik a beteg személyes érintettségének, panaszai esetlegesen lelki eredetének feltárásához.

Sokakkal együtt vallom, hogy nem a betegséget, az embert kell gyógyítani, legyen az gyermek, vagy felnőtt.